Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat jáhlové rizoto | recept

Jak udělat jáhlové rizoto | recept

Jáhly (loupané proso), patřící k prastarým plodinám, a v nedávné době trochu opomíjené, zaznamenávají v české kuchyni slavný návrat. Jejich příprava je rychlá a jednoduchá, ale hlavně, jáhly jsou pro lidský organismus velmi prospěšné. Obsahují velký zdroj minerálních látek. Připravte si jáhlové rizoto, které bude nejen chutnat, ale i prospěje zdraví. V tomto jednoduchém receptu předkládáme jáhlové rizoto se zeleninou. Ale pokud dáváte přednost třeba kuřecímu masu, není problém dušené maso nakrájené na kousky do jáhlového rizota přidat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.