Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat mátové a jahodové želé | recept

Jak udělat mátové a jahodové želé | recept

Mátové a jahodové želé | recept. Želé z čerstvých jahod a z čerstvé máty, to je moderní dezert, který má „švih“. Svěží chuť čerstvých jahod ladí s delikátní a lehce „větrovou“ mátou, akord dotváří pár kapek hladké smetany, lístek čokolády a malý kousek piškotu. Jahodové a mátové želé má dokonalý vzhled a atraktivní barevnost, která je tvořena jen přirozenými tóny použitých surovin. Dezert z ovocného jahodového rosolu je osvěživý, lehký, málo kalorický, zachovává všechny zdravé složky ovoce i aromatické byliny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na jahodový želatinový dort | recept
Jak na jahodový želatinový dort | recept
Jahodový želatinový dort | recept. Červen je měsíc jahod, ale pokud si vytvoříte zásobu na chladnější části roku, můžete si červnové slunce přivolat k…