Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat řez Mraky | recept

Řez Mraky | recept. Smetanovo-pudinkový dezert s korpusem z odpalovaného těsta je výborný nejen při teplých letních dnech. Řez Mraky každého osvěží a milovníky sladkého potěší. Jak si připravit jednoduchý, osvěžující a nesmírně lahodný dezert řez Mraky vám poradí následující řádky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

poetkavlasta (neověřeno) | Ne, 06/14/2015 - 16:52

Děkuji za recept řez MRAKY, zdá se být jednoduchý a lehký, tak ho vyzkouším.
Podobně jsem dělávala žloutkové řezy, ale odpalované těsto nahoře bylo někdy tvrdé a špatně se krájelo. Moučník je dobré ho uložit do ledničky v igelitovém sáčku, nebo pokryté folií či alobalem. Aby celý moučník provlhnul Vlasta

Další zajímavé články

Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…