Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat skopové žebírko | recept

Jak udělat skopové žebírko | recept. Skopové žebírko je ideální na zahradní slavnost. Na grilování můžete použít skopová žebra nebo skopové kotlety. A nezapomeňte na provensálské koření, které skopovému masu dodá zajímavou chuť!

Co je potřeba

4 lžíce oleje
stroužek česneku
provensálské koření
mletý pepř
4 dvojité skopové kotlety
sůl

1

Olej rozmícháme s utřeným česnekem, bylinkami a pepřem.

2

Skopové kotlety vložíme do směsi a po obou stranách necháme 2 hodiny nasáknout.

3

Grilujeme 6 – 7 minut. Nakonec osolíme.

4

Jako příloha ke grilovanému skopovému masu se hodí zeleninový salát a chléb.

5

Dobrou chuť!

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.