Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat skopové žebírko | recept

Jak udělat skopové žebírko | recept. Skopové žebírko je ideální na zahradní slavnost. Na grilování můžete použít skopová žebra nebo skopové kotlety. A nezapomeňte na provensálské koření, které skopovému masu dodá zajímavou chuť!

Co je potřeba

4 lžíce oleje
stroužek česneku
provensálské koření
mletý pepř
4 dvojité skopové kotlety
sůl

1

Olej rozmícháme s utřeným česnekem, bylinkami a pepřem.

2

Skopové kotlety vložíme do směsi a po obou stranách necháme 2 hodiny nasáknout.

3

Grilujeme 6 – 7 minut. Nakonec osolíme.

4

Jako příloha ke grilovanému skopovému masu se hodí zeleninový salát a chléb.

5

Dobrou chuť!

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak na čokoládový fondant | recept
Čokoládový fondant | recept. Každý milovník čokolády nad tímto dezertem zaplesá. Po rozkrojení malé bábovičky náš totiž překvapí tekutá čokoládová láv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.