Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct atraktivní čokoládový moučník s jemným makovým krémem | recept

Jak upéct atraktivní čokoládový moučník s jemným makovým krémem

V řezu tak atraktivní, hořkou čokoládou v korpusu doplněný a jemným smetanovým krémem ozdobenými moučník, který mezi ostatními čokoládově laděnými a jemnými krémy doplněnými moučníky vynikne nejen svou nadýchaností a vláčností, ale zejména svým makově laděným smetanovým krémem, který je díky zrníčkům intenzivního máku chuťově plný a navíc na pohled nesmírně atraktivní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct čokoládové briošky | recept
Jak upéct čokoládové briošky | recept
Čokoládové briošky | recept. Briošky představují tradiční francouzské pečivo, které se v každé části Francie připravuje jinak. Společným znakem r…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.