Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct delikátní, svěží cheesecake s malinami nebo ostružinami?

Cheesecake patří k nejoblíbenějším moučníkům, které mají rádi dospělí i děti. Lze jej připravit z mnoha různých surovin s přihlédnutím na to, které ovoce právě teď dozrává. A i když jsou jahody v plném proudu a můžeme použít i ty, osvěžující, voňavé i slaďoučké jsou maliny či ostružiny. Záleží na tom, jak moc uzrálé je použijete. Recept na pečený ostružinový/malinový cheesecake je jednoduchý a zvládnou o i začínající kuchařky či kuchaři. My pro usnadnění i jistotu výborného krému použijeme osvědčenou Lučinu tvarohovou. Pojďme se pustit do práce.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.