Jak upéct delikátní, svěží cheesecake s malinami nebo ostružinami?
Cheesecake patří k nejoblíbenějším moučníkům, které mají rádi dospělí i děti. Lze jej připravit z mnoha různých surovin s přihlédnutím na to, které ovoce právě teď dozrává. A i když jsou jahody v plném proudu a můžeme použít i ty, osvěžující, voňavé i slaďoučké jsou maliny či ostružiny. Záleží na tom, jak moc uzrálé je použijete. Recept na pečený ostružinový/malinový cheesecake je jednoduchý a zvládnou ho i začínající kuchařky či kuchaři. My pro usnadnění i jistotu výborného krému použijeme osvědčenou Lučinu tvarohovou. Pojďme se pustit do práce.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak připravit nepečený ostružinový cheesecake s ricottou | recept
 Nepečený ostružinový cheesecake s ricottou | recept. V září přichází na řadu ostružiny. Jejich tmavé plody jsou lehce nakyslé a šťavnaté. Skvěle se ho…
 Jak na dýňovo-čokoládové brownies s ořechy: vláčné, tmavé a podzimně hříšné
 Podzim bez dýně? Nemožné. A co teprve, když se tahle podzimní královna spojí s čokoládou do hutného, voňavého a sytě tmavého dezertu! Dýňovo-čokoládov…
 Jak upéct svatomartinské koláčky s povidly — domácí recept
 Na svatého Martina voní české kuchyně pečenou husou, mladým vínem a sladkými koláčky. Tyto malé nadýchané kousky, plněné povidly, tvarohem nebo mákem,…
 Jak upéct voňavé a hezké svatomartinské husičky a koníky z lineckého těsta
 Svatomartinské slavnosti jsou časem, kdy pečete tradiční sladké husičky a koníky z lineckého těsta. Tyto malé symboly hojnosti a radosti patří k listo…
 Jak na halloweenské koláčky, perníčky, muffiny a jiné dobroty pro malé i velké
 Halloween není jen o dýních a strašidelných kostýmech, ale i o zábavném pečení. Drobné sušenky, koláčky a perníčky ve tvaru duchů, netopýrů či pavouků…





