Jak upéct delikátní, svěží cheesecake s malinami nebo ostružinami?
Cheesecake patří k nejoblíbenějším moučníkům, které mají rádi dospělí i děti. Lze jej připravit z mnoha různých surovin s přihlédnutím na to, které ovoce právě teď dozrává. A i když jsou jahody v plném proudu a můžeme použít i ty, osvěžující, voňavé i slaďoučké jsou maliny či ostružiny. Záleží na tom, jak moc uzrálé je použijete. Recept na pečený ostružinový/malinový cheesecake je jednoduchý a zvládnou ho i začínající kuchařky či kuchaři. My pro usnadnění i jistotu výborného krému použijeme osvědčenou Lučinu tvarohovou. Pojďme se pustit do práce.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit nepečený ostružinový cheesecake s ricottou | recept
Nepečený ostružinový cheesecake s ricottou | recept. V září přichází na řadu ostružiny. Jejich tmavé plody jsou lehce nakyslé a šťavnaté. Skvěle se ho…
Jak na pusinky na kolečku z lineckého těsta: sladké spojení oblíbených chutí
Při pečení vánočního nebo slavnostního cukroví často nastává stejná situace – zůstane nám miska bílků. Ať už připravujeme linecké, žloutkové řezy nebo…
Jak na išelské cukroví – voňavou klasiku z dob monarchie, která patří k Vánocům
Išelské cukroví, někdy nazývané i išelské dortíčky, patří mezi nejlahodnější a nejvoňavější druhy vánočního pečiva. Jeho původ sahá do Rakousko-Uhersk…
Vánoční slepované rohlíčky s marmeládou: jemné, křehké a zasněžené cukrem
Slepované cukroví patří k nejvoňavějším vánočním klasikám, a pokud máte rádi marmeládová kolečka nebo linecké, pak si rohlíčkovou variantu zamilujete…
Jak upéct perníčky s vůní badyánu, hřebíčku a skořice – měkké hned po upečení?
Vánoční čas si většina z nás nedokáže představit bez vůně perníčků. Ta specifická kombinace medu, skořice, hřebíčku a badyánu dokáže okamžitě vyvolat…





