Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct domácí celozrnné rohlíky | recept

Domácí celozrnné rohlíky | recept. Sehnat opravdu celozrnné pečivo v běžných prodejnách bývá kumšt. Zkuste si celozrnné rohlíky upéct doma. Není to nic těžkého, jen je třeba počítat, že rohlíky z celozrnné mouky budou hutné. Celozrnná mouka totiž hůře kyne. Ale za to si připravíte opravdu zdravé domácí pečivo, které je nejen chutné, ale také dlouho vydrží. Vyzkoušejte následující postup na celozrnné rohlíky, zvládnete to, ať už s domácí pekárnou nebo bez.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na domácí kváskový chléb | recept
Domácí kváskový chléb | recept. Proč chléb kynutý pomocí kvásku a ne z droždí? Protože kváskový chléb je lépe stravitelnější, má vyšší obsah hodnotnýc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.