Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct domácí chléb s přídavkem brambor | recept

Jak upéct domácí chléb s přídavkem brambor | recept

Chléb s přídavkem brambor | recept. Pečení domácího chleba se stává velmi oblíbenou činností. Moderní je způsob pečení za pomocí kvásku. Existují seznamy míst, kde seženete kvásek i různá diskusní fóra, kde poradí, jak si vlastní kvásek vyrobit. Recept, který nabízím, je s droždím. Chléb je rychleji hotov, kynutí netrvá tak dlouho, jako při použití kvásku. Do těsta se přidávají brambory a díky nim chléb vydrží dlouho vláčný. Chléb se může péci jen z pšeničné mouky, ale já mám vyzkoušenou kombinaci pšeničné a žitné.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Já s domácí pekárnou nemám vůbec žádné zkušenosti, ale je to těsto jako každé jioné, nevidím důvod, proč by to nešlo. Snad se vyjádří někdo, kdo pekárnu používá.

Marci (neověřeno) | So, 11/06/2021 - 07:06

Tenhle chleba peču "nonstop" , i rodině, a je vynikající.

Lola (neověřeno) | So, 04/09/2016 - 14:58

Zajímavé, inspirativní, výborné. Ti, kteří JakTak vytvářejí, jsou mistry v oboru. Díky všem. Lo.

poetkavlasta (neověřeno) | So, 05/28/2016 - 14:21

Chtěla bych se optat, zda by šel tento chlép péci i v domácí pekárně. Nedávno jsem si ji koupila a peču si chleba, je moc dobrý. Je mnoho druhů i způsobů receptůry, já teprve začínám, tak musím ještě spoustu věcí vyzkoušet. Vlasta

Další zajímavé články

Jak upéct ořechový chléb | recept
Jak upéct ořechový chléb | recept
Jak upéct ořechový chléb | recept.  Pečení domácího chleba je zábava a peče ho spousta lidí, stačí zabrousit do některých internetových diskusí.…
Jak upéct domácí pivní chléb | recept
Jak upéct domácí pivní chléb | recept
Pivní chléb | recept. Chléb patří mezi základní potraviny, které nakupuje každý. V obchodech regály přetékají množstvím druhů a tvarů. Dávno neplatí,…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.