Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct domácí toastový chléb | recept

16. Květen 2016

Máte-li rádi čerstvé pečivo, pak si určitě vyzkoušejte upéct vynikající domácí toastový chléb. Domácí toastový chléb vám nejen velmi zachutná, ale také krásně provoní kuchyni. Nevíte, jak na to? Podrobný postup výroby domácího toastového chleba vám přináší videorecept od Kate's Cuisine - Food Channel. Potřebné ingredience: voda, čerstvé droždí, hladká mouka, máslo, třtinový cukr, sůl a řepkový olej.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na domácí toastový chléb | recept
Domácí toastový chléb | recept. Toastový chléb je oblíbený pro svou jemně sladkou a máslovou chuť, výborný je jen tak s máslem a džemem, šunkou, mícha…
Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.