Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct francouzské brambory | recept

01. Červenec 2012

Francouzské brambory recept – recept na francouzské brambory. Připravíme si francouzské brambory, recept s klobáskou, šunkou a vejci. Pro 4 až 5 porcí francouzských brambor obvykle potřebujete1,5 kg brambor, klobásu, dvě vejce natvrdo, 3 syrová vejce, šunku nakrájenou na kostky, smetanu, sůl, vegetu a kmín, sladkou mletou papriku a vhodné je i koření na americké brambory. Tato variace francouzských brambor vyžaduje žampiony nebo olivy. Francouzské brambory jsou jednoduché na přípravu, můžeme je podávat s okurkou a posypané strouhaným sýrem.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Jak vyrobit domácí ostružinový likér
Jak vyrobit domácí ostružinový likér | recept z ostružin. Na likér z následujícího receptu budete potřebovat ostružiny. Ještě teď je jich v lesích pln…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.