Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct francouzské brambory | recept

01. Červenec 2012

Francouzské brambory recept – recept na francouzské brambory. Připravíme si francouzské brambory, recept s klobáskou, šunkou a vejci. Pro 4 až 5 porcí francouzských brambor obvykle potřebujete1,5 kg brambor, klobásu, dvě vejce natvrdo, 3 syrová vejce, šunku nakrájenou na kostky, smetanu, sůl, vegetu a kmín, sladkou mletou papriku a vhodné je i koření na americké brambory. Tato variace francouzských brambor vyžaduje žampiony nebo olivy. Francouzské brambory jsou jednoduché na přípravu, můžeme je podávat s okurkou a posypané strouhaným sýrem.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na čokoládový fondant | recept
Čokoládový fondant | recept. Každý milovník čokolády nad tímto dezertem zaplesá. Po rozkrojení malé bábovičky náš totiž překvapí tekutá čokoládová láv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.