Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jahodový koláč z podmáslí | recept

Jahodový koláč | recept. Jahodové koláče neodmyslitelně patří k tomuto ročnímu období. Jejich variabilita je poměrně široká, ale jak se říká, v jednoduchosti je krása. Tento recept vypadá na první pohled naprosto obyčejně, lité těsto a drobenka. Neobvyklou přísadou je v jahodovém koláči podmáslí, které dodá těstu na vláčnosti, nadýchanosti a zároveň i lehké nakyslosti. Nenechte se tedy na první pohled zmást. Tímto koláčem určitě zabodujete a budete se k němu často vracet, i díky tomu, že lze jednoduše obměňovat použité ovoce.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct bábovku z dýně | recept
Bábovka z dýně | recept. Hokkaido dýně propůjčí pečeným moučníkům svoji krásnou žlutou barvu, což je výhodou zejména v zimním období, kdy vejce nemají…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.