Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct jehněčí špízy | recept

 Jak upéct jehněčí špízy | recept

 Jak upéct jehněčí špízy | recept. Jehněčí maso patří k jarnímu jídelníčku. O jeho spjatosti s jarním obdobím a především obdobím Velikonoc svědčí i obliba pečení sladkých velikonočních beránků, které měly v dřívějších dobách nahradit právě drahé jehněčí maso. Pokud vám však toto maso moc nevoní (skopové má opravdu nepříliš vábný pach, jehněčí sice o něco méně, ale přesto je to znát), nebo s ním nemáte zkušenosti, není nic jednoduššího, než ho „schovat“ do špízů. Bude rychle hotové a díky marinádě i skvěle šťavnaté. Ideální přílohou jsou brambory pečené přímo se špízy, nasáknou šťávou z masa a získají výbornou chuť. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kuře na houbách | recept
Jak upéct kuře na houbách | recept
Kuře na houbách | recept. Dnes nabízím další z velkého množství receptů na úpravu kuřete. Kuřecí maso je oblíbené především u dětí. Je lehce strav…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.