Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept

Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept

Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept. Lehký bezmasý pokrm z květáku je vhodný i pro vegetariány a celiaky, je přirozeně bezlepkový. Recept je z orientální kuchyně a je to ideální hlavní jídlo pro horké letní dny. Příprava je jednoduchá, není třeba žádných speciálních ingrediencí a složitých postupů. Podle našeho návodu takto upravit květák zvládne opravdu každý – pochutnáte si jak na teplém, tak na studeném. Podávejte nejlépe se salátem z čerstvé zeleniny nebo s pečivem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.