Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kuře v bramboráku | recept

Kuře v bramboráku | recept. Následující recept je zdravější variantou řízku Ondráš, který je na jídelním lístku mnoha restaurací. Kuře v bramboráku se připravuje v troubě, takže není tak mastné a odpadá stání u sporáku při smažení jednotlivých kusů. Při zapékání bramboráku v troubě upečete několik porcí najednou. Pro zapékání se nejvíce hodí naporcovaná kuřecí stehna tzv. paličky, chybu neuděláte ani s horní částí stehen. Samozřejmě se nemusíte omezovat ve výběru masa, jde to i s vepřovým nebo krůtím.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.