Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept

Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept

Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept. Minutka z kuřecích prsíček s vůní a chutí provensálských bylinek je velmi rychle hotová, jednoduchá na přípravu a skvěle chutná. Krusta z toastového chleba se hodí i na jiná masa, výborně chutná s rybou. Základní směs másla a rozmixovaného chleba si můžete okořenit pokaždé jinak, podle momentální chuti.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept. Kuřecí maso je univerzální, lze připravit tisíci způsoby, téměř každému chutná, je dietní, rychle hotové a patří…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.