Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct luxusní kakaový řez s černým pivem a pomerančovým krémem z mascarpone

Černé pivo svařené s cukrem do voňavé, karamelově vláčné konzistence je tím pravým základem k upečení tohoto vláčného a výrazně kakaového řezu, kde svěží pomerančový krém z mascarpone během chvilky přemění výrazně kakaový a černým pivem zvláčněný korpus v naprosto luxusní kakaový řez.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.