Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct moravské koláče | recept

Připravíme si tradiční moravské koláče. K receptu budeme potřebovat droždí, polohrubou a hladkou mouku, cukr krystal, vejce, olej nebo Heru, mléko, sůl a sodu bikarbonu. Vytvoříme těsto. Dále pak na posypku hrubou mouku nebo krupici, práškový cukr a máslo. Na náplň práškový cukr, citronovou kůru, tvaroh, povidla a vejce. Podívejte se na postup přípravy moravských koláčů ve videoreceptu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct pestrobarevnou buchtu | recept
Jak upéct pestrobarevnou buchtu | recept
Pestrobarevná buchta | recept. Tuto buchtu mají v oblibě děti, pro její netradiční barevnost. Na obarvení těsta jsou potřeba potravinářské barvy, je j…
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept
Jak upéct drážďanský koláč | recept. Recept na následující koláč sice nepatří k těm nejrychlejším, ale rozhodně není náročný na suroviny. Obsahuj…