Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct neodolatelný dýňový koláč | recept

Neodolatelný dýňový koláč | recept. Dýně Hokkaidó je všestranně použitelná, její dužina totiž není vodnatá, ale pevná, navíc látky v ní obsažené mají schopnost na sebe vázat toxiny a vylučovat je z těla ven. Má nízký energetický obsah a vysoký obsah vlákniny. Tato dýně má po rozmixování krásně krémovou konzistenci a díky její jemné oříškové chuti si koláč s ní zamilují i ti, kteří jinak dýně v oblibě příliš nemají. Dýňový koláč je ideálním moučníkem pro sychravé podzimní a zimní dny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.