Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct ostružinové řezy s drobenkou | recept

Ostružinové řezy s drobenkou | recept. Náš dnešní recept na drobenkové ovocné řezy je snadný a lehce podle něj upeče i začínající kuchařka. Ostružiny z receptu lze nahradit jiným drobným ovocem, nejlépe se hodí rybíz, maliny, angrešt. Ovoce by nemělo být přezrálé, trocha kyselosti neuškodí. Moučník má pak zajímavější chuť. Ostružiny, které já mám v tomto koláči nejraději, jsou lesní. Mají výraznější chuť a vůni než pěstované zahradní. Daní za vynikající chuť jsou drobná semínka, která ráda zalézají do zubů, ta chuť za to ale rozhodně stojí. Vyzkoušejte a sami uvidíte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct ostružinový koláč | recept. Mezi námi je mnoho lidí, co z různých důvodů vyřadili mouku ze svého jídelníčku. Zejména pro ty je určen následu…