Jak upéct perníčky s vůní badyánu, hřebíčku a skořice – měkké hned po upečení?
Vánoční čas si většina z nás nedokáže představit bez vůně perníčků. Ta specifická kombinace medu, skořice, hřebíčku a badyánu dokáže okamžitě vyvolat pocit tepla, klidu a domova. Ať už chcete napéct perníčky pro rodinu, jako dárek nebo jen tak pro radost, tento recept vám přinese výsledek, který potěší nejen chuťové buňky, ale i srdce. Výhodou je, že perníčky jsou po upečení měkké – nemusíte je schovávat do krabice na týdny, aby „dozrály“.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vánoční perníčky | recept
Jak upéct vánoční perníčky | recept. Málokteré vánoční cukroví má u nás o Vánocích tak pevné místo. Perníčky se na vánoční míse vyjímají hned vedle li…
Jak upéct marcipánky | slepované perníkové cukroví
Jak upéct marcipánky | slepované perníkové cukroví. Okolo svátku Mikuláše začíná ten správný čas, kdy je třeba začít s pečením cukroví. Určitě už máte…
Jak upéct kefírové perníky se sněhovou glazurou | recept
Jak upéct kefírové perníky se sněhovou glazurou | recept. Tyto tradičně vypouklé, již méně tradičně světlé a zcela netradičně kefírové perníky zaujmou…
Jak upéct výborné perníčky | hned měkké | recept
Jak upéct výborné perníčky | hned měkké | recept. Tento recept na medové perníčky jsem si oblíbila nejen kvůli velikosti dávky (malých perníčků může b…
Jak udělat švédské vánoční perníčky | recept
Jak udělat švédské vánoční perníčky | recept. Ve Švédsku 13. prosince, kdy se slaví svátek sv. Lucie, prochází v časných hodinách průvod Lucií za zpěv…




