Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct perníčky s vůní badyánu, hřebíčku a skořice – měkké hned po upečení?

perníčky hned měkké

Vánoční čas si většina z nás nedokáže představit bez vůně perníčků. Ta specifická kombinace medu, skořice, hřebíčku a badyánu dokáže okamžitě vyvolat pocit tepla, klidu a domova. Ať už chcete napéct perníčky pro rodinu, jako dárek nebo jen tak pro radost, tento recept vám přinese výsledek, který potěší nejen chuťové buňky, ale i srdce. Výhodou je, že perníčky jsou po upečení měkké – nemusíte je schovávat do krabice na týdny, aby „dozrály“.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct vánoční perníčky | recept
Jak upéct vánoční perníčky | recept
Jak upéct vánoční perníčky | recept. Málokteré vánoční cukroví má u nás o Vánocích tak pevné místo. Perníčky se na vánoční míse vyjímají hned vedle li…