Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct roládu z kuřecího masa | recept

Jak upéct roládu z kuřecího masa | recept

Roláda z kuřecího masa | recept. Příprava kuřete na roládu je napoprvé poněkud pracnější, ale stojí za to, dát si práci s vykošťováním, protože hotový polotovar je mnohem dražší. Při práci se syrovým masem dodržujte úzkostlivě hygienu, bakterie salmonely jsou nejčastěji v syrovém kuřecím mase. Po práci umyjte saponátem kuchyňské povrchy a všechny pomůcky a nástroje, aby nedošlo ke druhotné kontaminaci. Tepelná úprava musí být důkladná, z dobře upečeného kuřete musí po propíchnutí vytékat čirá šťáva. Tepelně upravený pokrm z kuřecího masa skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.