Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct slané tyčky z olomouckých tvarůžků | recept

Slané tyčky z olomouckých tvarůžků | recept. Tyto tyčky mají pikantní chuť po tvarůžcích a paprice a postrádají typickou vůni zrajícího sýra. Jsou vynikající jen tak k pivu nebo vínu či doplněné nějakým dipem. Tyčinky jsou po upečení měkké, až po vychladnutí mají správnou konzistenci. Vyzkoušejte nejprve na malém vzorku, jak silné tyčinky vám budou vyhovovat. Já hlasuji pro tenčí s kulatým průřezem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct klobásové tyčky | recept
Klobásové tyčky | recept. Klobásové tyčky jsou vítaným zpestřením sortimentu slaného domácího pečiva. Nezáleží na druhu klobásy, jakou do těsta p…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.