Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct slezský makový koláč | recept

Bohatá slezská kuchyně nabízí strávníkům zajímavé a netradiční variace pokrmů. Kromě hlavních jídel z masa, například bigosu nebo tlačenky ze Slezska, mají své výsostné postavení v regionální gastronomii různé moučníky, koláče a dorty, mezi nimiž nechybí makovky nebo slezský makový koláč. Abychom upekli výborný makový koláč přesně tak, jak jej už tradičně připravují hospodyňky ve Slezsku, budeme potřebovat poměrně dost surovin. Tím se ale domácnost s opravdovými gurmány nenechá nikdy odradit, a tak s chutí do pečení. Recept na slezský makový koláč zhlédněte krok za krokem ve videoreceptu. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Alena Hlavnova (neověřeno) | Ne, 11/09/2014 - 18:57

Tak tento kolac je urcite VYBORNY a uz planujem, kedy ho upeciem.vdaka za paradny recept.

Další zajímavé články

Jak upéct zmrzlé koláče | recept
Zmrzlé koláče | recept. Koláčkům pečeným podle dnešního receptu se u nás říká „zmrzlé“. Je to proto, že k zadělání těsta se používají studené suroviny…