Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct slezský makový koláč | recept

Bohatá slezská kuchyně nabízí strávníkům zajímavé a netradiční variace pokrmů. Kromě hlavních jídel z masa, například bigosu nebo tlačenky ze Slezska, mají své výsostné postavení v regionální gastronomii různé moučníky, koláče a dorty, mezi nimiž nechybí makovky nebo slezský makový koláč. Abychom upekli výborný makový koláč přesně tak, jak jej už tradičně připravují hospodyňky ve Slezsku, budeme potřebovat poměrně dost surovin. Tím se ale domácnost s opravdovými gurmány nenechá nikdy odradit, a tak s chutí do pečení. Recept na slezský makový koláč zhlédněte krok za krokem ve videoreceptu. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Alena Hlavnova (neověřeno) | Ne, 11/09/2014 - 18:57

Tak tento kolac je urcite VYBORNY a uz planujem, kedy ho upeciem.vdaka za paradny recept.

Další zajímavé články

Jak upéct bramborový makovec | recept na makovec z vláčného těsta s přídavkem brambor
Jak upéct bramborový makovec
Jak upéct bramborový makovec | recept na makovec z vláčného těsta s přídavkem brambor. Makovec podle následujícího receptu má několik výhod – do těsta…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.