Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct staročeskou sekanou | recept na sekanou od babičky

Sekaná od babičky? Z poctivých surovin a bez přídavků různých prefabrikátů. Jak si staročeskou sekanou udělat doma? Ve videu naleznete recept. Na masovém mlýnku se umele maso (z vepřové kýty, krkovice a hovězího zadního v poměru 2 díly vepřového masa na 1 díl hovězího), česnek i cibule, přidá se vejce a tradiční koření – majoránka, sůl, pepř, a neměl by chybět ani špek nakrájený na kostičky. Recept na sekanou z mletého masa ve videu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit cibulové zelí | recept
Jak připravit cibulové zelí | recept. Cibulové zelí patří k neprávem opomíjeným receptům naších babiček. Je jemné chuti a nenadýmá tolik, jako zelí kl…
Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy
Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy | recept jak využít jablka. Vrcholí sklizeň jablek a tak se častěji než jindy v kuchyni zpracovávají plody, které ne…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.