Jak upéct staročeskou sekanou | recept na sekanou od babičky
Sekaná od babičky? Z poctivých surovin a bez přídavků různých prefabrikátů. Jak si staročeskou sekanou udělat doma? Ve videu naleznete recept. Na masovém mlýnku se umele maso (z vepřové kýty, krkovice a hovězího zadního v poměru 2 díly vepřového masa na 1 díl hovězího), česnek i cibule, přidá se vejce a tradiční koření – majoránka, sůl, pepř, a neměl by chybět ani špek nakrájený na kostičky. Recept na sekanou z mletého masa ve videu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept
Hovězí závitek s mletým vepřovým masem a rýží | recept. Hovězí maso obsahuje velké množství bílkovin a minerálů, ve srovnání s vepřovým má např.…
Jak udělat pečené cibule plněné mletým masem | recept
Jak udělat pečené cibule plněné mletým masem | recept. Přináším vám recept na levné jídlo. Mletým masem plněná zapečená cibule nepatří k jídlům, která…
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit ruský biftek z mletého masa
Když jsem poprvé na jídelním lístku zaregistrovala ruský biftek, nevěděla jsem o jaké jídlo se vůbec jedná, název mi nic neříkal. Nakonec jsem byla př…