Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct sváteční tvarohovou štolu | recept

Tvarohová štola | recept. Štola je druh vánočního pečiva plněného rozinkami, kandovaným ovocem, marcipánem a bohatě sypaným moučkovým cukrem. Pochází z Německa, kde každý region má svůj recept. Štola se většinou vyrábí z kynutého těsta, potřebuje nějakou dobu na rozležení. Recept, který nabízím, je z tvarohového těsta a štolu můžete upéct na poslední chvíli.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct rozinkové cukroví | recept
V tuto dobu už mnohé hospodyňky vyhledávají recepty na vánoční cukroví, ať už na stránkách časopisů, nebo na netu. Také se ráda nechávám inspirovat a…
Jak upéct vánočku | recept
Vánočka | recept. Tradiční vánoční kynuté pečivo, které nesmí chybět v žádné domácnosti – to je vánočka, štědrovka, houska nebo calta. Receptů na váno…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.