Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct živáňskou pečeni v alobalu | recept

29. Leden 2013

Živáňská pečeně recept - živáňská pečeně v alobalu. Příprava živáňské pečeně v alobalu je jednoduchá. Na kolečka nakrájené brambory posolíme a přidáme kmín, okořeníme také kousky kuřecího a vepřového masa. Nachystáme si dvě vrstvy alobalu, položíme vrstvu brambor, přidáme maso, nakrájenou papriku, cibuli a rajčata. Směs doplníme klobáskou a slaninou. Pokrm zabalíme do alobalu. Položíme na pečicí plech, podlijeme vodou. Živáňskou pečeni pečeme v troubě na 220 °C přibližně jednu hodinu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat vepřové rizoto | recept
Jak udělat vepřové rizoto | recept. Vepřové rizoto - to je tradiční jídlo, o které není snad v každé restauraci nouze. Pokud si s receptem na přípravu…
Jak udělat souvlaki | recept
Jak udělat souvlaki | recept. V Řecku se souvlaki tradičně dělá z vepřového nebo jehněčího masa, ale v poslední době často také z kuřecího. Není pochy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.