Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit česnekové výhonky s masem a něco navíc

Smažené česnekové výhonky s masem | recept. Konečně se na trzích objevily mladé česnekové výhonky. Když na ně náhodou narazíte, neváhejte a nakupujte. Jsou v prodeji jen velmi omezenou dobu a byla by škoda se o ně ochudit. Cena za tuto zeleninu je zatím příznivá, v budoucnosti určitě poroste (až si zákazníci zvyknou). Následující recept je inspirován kuchařským předpisem ze sešitkové kuchařky čínských jídel. Tato kuchařka vyšla někdy v 70. letech minulého století a napsala ji Číňanka, žijící v Praze.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Šopský salát | recept. Saláty nejčastěji připravujeme v létě, kdy je dostatek čerstvé zeleniny na pultech obchodů, nebo máme k dispozici vlastní, ze z…