Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit pravý vídeňský řízek | recept

06. Leden 2013

Pravý vídeňský řízek – recept na vídeňský řízek z telecího masa. A k tomu netradiční – vlažný bramborový salát se zakysanou smetanou. Na tradiční vídeňský řízek budete potřebovat pěknou telecí kýtu. Vídeňský řízek patří ke specialitám rakouské kuchyně, tradičně se smaží na přepuštěném másle, proto ani tentokrát nezapomeneme plátky telecího masa v trojobalu podle původní receptury smažit na přepuštěném másle. Pravý vídeňský řízek s netradičním bramborovým salátem krok za krokem ve videoreceptu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vyrobit domácí ostružinový likér
Jak vyrobit domácí ostružinový likér | recept z ostružin. Na likér z následujícího receptu budete potřebovat ostružiny. Ještě teď je jich v lesích pln…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.