Přejít k hlavnímu obsahu

Jak usmažit šťavnatá kuřecí prsa v tatarské omáčce s česnekem | recept

Jak usmažit šťavnatá kuřecí prsa v tatarské omáčce s česnekem | recept. Kuřecí řízky obalte ve směsi tatarské omáčky s rozetřeným česnekem, solí a pepřem. Nechte v chladu alespoň půlhodinu odležet a pak zlehka obalta v mouce. Vkládejte do rozpáleného tuku v pánvi a osmažte z obou stran. Řízek připravený tímto způsobem je velmi šťavnatý a chutný.

Z kanálu Mediální skupina VLP

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.