Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit brokolicový krém se sýrovými krutony | recept

Jak uvařit brokolicový krém se sýrovými krutony | recept

Brokolicový krém se sýrovými krutony | recept. Brokolice je sice poněkud kontroverzní zelenina, pro mnohé představuje spíše trest než pochoutku. Přitom je to škoda, nejen, že obsahuje velké množství vitamínů, ale je to i poměrně univerzální zelenina. V tomto receptu se uplatní jako hlavní chuťová složka. Další ingrediencí je cibule, brambor a pro zjemnění žervé. Pro výslednou chuť i efekt je důležité rozmixování směsi na krém, propojí se tak chutě. Polévka je doplněna sýrovými krutony.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Jak uvařit polévku cibulačku | recept
Jak uvařit polévku cibulačku | recept
Cibulačka | recept. Cibule je odedávna známá jako zdraví prospěšná rostlina. Obsahuje řadu látek důležitých pro lidský organismus. Má schopnost potlač…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.