Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit květák se žampiony a česnekem

Jak uvařit květák se žampiony a česnekem | vege recept na rychlé zeleninové jídlo

Jak uvařit květák se žampiony a česnekem | vege recept na rychlé zeleninové jídlo. Nechte se inspirovat novým receptem na lehký zeleninový oběd. Recept je vhodný i pro vegeteriány a vegany. Vegetariáni mohou k přípravě využít přepuštěné máslo, vegani budou smažit na oleji. Takto připravený květák chutná nejlépe tehdy, jestliže si dáte práci s jeho opečením. Trvá to trochu déle a musí se pečlivě obracet, aby se nepřipálil (byl by hořký). Hotové jídlo se může podávat i jako příloha k masu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.