Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit opravdu dobrou křenovou omáčku | recept

Recept na dobrou křenovou omáčku. Křenovou omáčku máme většinou zařazenu mezi nevalná jídla školních a závodních kuchyní. Křenová omáčka ale může být velkou pochoutkou – když si ji připravíme poctivě. Omáčka z křenu je rychlá, zdravá, chutná, a i přes použité dražší ingredience je ve výsledku levná. Přinášíme recept a návod, jak uvařit tu nejchutnější domácí křenovou omáčku, jakou jste kdy jedli.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den, děkuji za uznání.Jeden musí být připraven - co kdyby ten Karel Čapek někdy zaklepal? No a když nepřijde, sníme to sami, ne? Ale teď vážně: Přeji Vám, abyste na našich stránkách Jaktak.cz našla vždy to, co potřebujete. jezzina

jarmila vozková (neověřeno) | Ne, 06/15/2014 - 16:58

Srozumitelné a výborné

Linda (neověřeno) | Út, 12/15/2015 - 20:40

Máslo a mouka , prosím co je na tom zdravého? Linda

A kde jste v tomto receptu četla o zdravém. Jak jinak udělat jíšku. Pochlubte se jak ji děláte zdravě.

A co je na tom nezdravého? Pokud si nehodláte dělat zahuštěné omáčky každý den, nevidím na tom vůbec nic špatného. Vařili nám to naše babičky a nic se nám nestalo. Nezdravé věci bych spíše hledal v dnešních průmyslově zpracovaných polotovarech a potravinách. Moje prarodiče se oba dožili vysokého věku, rodiče ještě žijí, mně je něco málo přes padesátku, a to jsme se k babičce, později i k mamce na "nezdravou " svíčkovou, koprovku, křenovku atd. vždy moc těšili. Přeji příjemný den.

Další zajímavé články

Domácí ajvar | recept. Ajvar je hustá omáčka z pečených lilků, paprik a dalších ingrediencí, která pochází ze Srbska. Jestliže se potýkáte s přebytkem…