Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vynikající krkovičku | recept

Jak udělat vynikající krkovičku | recept. Jednoduchý recept na bezkonkurenční dobrotu. Připravíme si krkovičku tak, jak to mám nejraději. Použijte můj recept na krkovičku i vy, ráda se o něj s vámi podělím. Věřím, že vám krkovička bude chutnat a recept na krkovičku zvládnete snadno.

Co je potřeba

1,5 kg krkovice

Marináda:
2 lžíce citronové šťávy
4 lžíce bílého vína
3 lžíce hořčice
1 lžíce medu
2 lžíce oleje
1,5 lžičky soli

Náplň:
plátky anglické slaniny
plátky sýra
150 g žampionů
trocha oleje

1

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně.

2

Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso a zabalíme do alobalu.

3

Necháme 24 hodin odležet.

4

Druhý den vložíme do každého rozřezu plátek sýra, plátky žampionů a potřeme olejem.

5

Vložíme opět do alobalu a pečeme při 200°C asi 2 hodiny.

6

Posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.