Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit pikantní hovězí guláš, který zahřeje celou zimu

Zimní měsíce si přímo říkají o pořádné teplé jídlo, které provoní kuchyni, zasytí a zahřeje i v těch nejmrazivějších dnech. A právě pikantní hovězí guláš je klasikou, která nikdy nezklame. Dlouhé pomalé dušení promění maso v jemné kousky, paprika a koření vytváří bohatou omáčku a pikantní tón dodává jídlu šmrnc, díky kterému se k němu budete vracet celou zimu. Tento recept je přitom jednoduchý, poctivý a stavěný tak, aby chutnal přesně tak, jak má – výrazně, sytě a krásně ostře.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat hovězí guláš | recept
Jak udělat hovězí guláš | recept
Jak udělat hovězí guláš | recept. Česká klasika jedinečné chuti - tak to je hovězí guláš! A že Češi nejsou gulášový národ. Tolik druhů gulášů nikde sn…