Jak uvařit pikantní hovězí guláš, který zahřeje celou zimu
Zimní měsíce si přímo říkají o pořádné teplé jídlo, které provoní kuchyni, zasytí a zahřeje i v těch nejmrazivějších dnech. A právě pikantní hovězí guláš je klasikou, která nikdy nezklame. Dlouhé pomalé dušení promění maso v jemné kousky, paprika a koření vytváří bohatou omáčku a pikantní tón dodává jídlu šmrnc, díky kterému se k němu budete vracet celou zimu. Tento recept je přitom jednoduchý, poctivý a stavěný tak, aby chutnal přesně tak, jak má – výrazně, sytě a krásně ostře.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat hovězí guláš | recept
Jak udělat hovězí guláš | recept. Česká klasika jedinečné chuti - tak to je hovězí guláš! A že Češi nejsou gulášový národ. Tolik druhů gulášů nikde sn…
Jak uvařit gulášovou polévku s pivem pro pravé chlapy
Klasická gulášová polévka je sázkou na jistotu, když chcete potěšit opravdové chlapy u stolu. Je vydatná, plná chuti a zároveň zahřeje po náročném dni…
Jak připravit domácí sekanou z mletého masa | recept
Sekaná z mletého masa | recept. I když sekanou z mletého masa můžete připravit na různé způsoby, podle tohoto receptu připravíte tu nejlepší domácí pl…
Jak připravit klasický španělský ptáček | recept
Jeden recept na dva typy španělských ptáčků. I když se španělský ptáček v restauracích nabízí mezi hotovými jídly v denních menu, doma připravené špan…
Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept
Jak na pastýřský koláč s mletým masem | recept. Pastýřský koláč je známý a připravovaný především v Británii. Tam však upřednostňují jehněč…





