Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit pohanku s glazovanou červenou řepou a parmazánovým vejcem | recept

Jak uvařit pohanku s glazovanou červenou řepou a parmazánovým vejcem | recept. Červená řepa je v poslední době módní potravinou. Objevíte ji ve všech možných receptech na mnoho různých způsobů. Zkuste ji přidat do pohanky a vykouzlíte tak superzdravé jídlo, kterým nepohrdne ani nejeden odpůrce tohoto červeného pokladu. Vedle pohanky a řepy se v tomto pokrmu uplatní i červená cibule. Díky použití trochy třtinového cukru, vytvoříte glazovaný efekt. Pokrm korunuje volské oko doplněné parmazánem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.