Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z pečeného květáku | recept

Jak uvařit polévku z pečeného květáku | recept

Polévka z pečeného květáku | recept. Květák je u nás oblíben především v jeho smažené podobě, což se jen stěží dá považovat za zdravou úpravu zeleniny. Zkuste si připravit květák zdravěji jako polévku. Receptů na květákovou polévku je samozřejmě celá řada, následující se liší především tím, že květák se předem upeče. Polévka tak získá trochu jemnější chuť i v případě, že ji rozmixujete na hladký krém. Základem polévky je samozřejmě květák, chuť dotváří obligátní cibule a česnek. Zajímavým doplňkem je hermelín, který podáváme s horkou polévkou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.