Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit pravou francouzskou cibulačku | recept

17. Září 2012

"Supaluňa" anebo francouzská cibulová polévka. Máte-li chuť na francouzskou cibulovou polévku, nemusíte hned kupovat letenku do Paříže. Stačí si zajít do Kremických hor, kde šéfuje restauraci Ile de Ré Alexandre Koplewsky. Francouzská cibulačka je od něj kulinářský zážitek. Polévku si teď uvařit můžete podle jeho receptu i doma. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Cibulačka | recept. Cibule je odedávna známá jako zdraví prospěšná rostlina. Obsahuje řadu látek důležitých pro lidský organismus. Má schopnost potlač…
Cibulová polévka | trochu jiný recept. Předpisů na cibulovou polévku francouzského nebo španělského typu (se sýrem, nebo zapečenou či s toasty) koluje…