Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit rizoto s kuřecím masem a pórkem | recept

23. Září 2014

Rizoto s kuřecím masem, to je v českých a slovenských kuchyních klasika. I když by Italové mohli namítat, že pravé rizoto se dělává úplně jinak, u nás platí, co domácnost, to jiná zvyklost a jiný recept. Rizoto s kuřecím masem tentokrát uvaříme podle receptu ze slovenského gastroserveru Recepty.sk, z kuřete na něj použijeme prsa. Pórek dodá rizotu zajímavou chuť i vzhled. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.