Jak uvařit rizoto s kuřecím masem a pórkem | recept
23. Září 2014
Rizoto s kuřecím masem, to je v českých a slovenských kuchyních klasika. I když by Italové mohli namítat, že pravé rizoto se dělává úplně jinak, u nás platí, co domácnost, to jiná zvyklost a jiný recept. Rizoto s kuřecím masem tentokrát uvaříme podle receptu ze slovenského gastroserveru Recepty.sk, z kuřete na něj použijeme prsa. Pórek dodá rizotu zajímavou chuť i vzhled. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak uvařit rizoto z pečeného kuřete v tlakovém hrnci | recept
Rizoto s kuřecím masem | recept. U nás doma děti milují pečené kuře s vařeným bramborem. Vždycky nám půlka pečeného kuřete zbude na druhý den. Ohřívan…
Jak uvařit rizoto s červenou řepou a koprem z rýže Arborio
Jak uvařit rizoto s červenou řepou a koprem | recept na rizoto z červené řepy z rýže Arborio. Aneb hezky zdomácněle růžové rizoto. Dokonalá harmonie c…
Jak připravit štěpánské rizoto | recept
Štěpánské rizoto | recept. Není třeba mít na talíři každý den maso. Jsou i bezmasá jídla, která zasytí na delší dobu. Příkladem je následující recept…
Jak uvařit pečené rizoto s kuřecím masem | recept
Pečené rizoto s kuřecím masem a ještě k tomu se sušenými rajčaty a parmazánem. To je skvělá variace pravého italského rizota. Na přípravu pečeného riz…
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Diskuze k videu