Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit rýži tak, aby se nelepila | recept

Jak uvařit rýži tak, aby se nelepila | recept. Uvařit rýži tak, aby zůstala sypká, pro vás od teď nebude problém. Podělím se o jednoduchý recept neznámého autora s názvem Čínská vařená rýže. Rýži jsem zkusila připravit přesně podle návodu, množství vody i rýže jsem odměřila v přibližně čtvrtlitrovém snídaňovém hrnku. Rýže nepotřebovala žádné další dochucení, zůstala krásně sypká a nelepivá. Lze využít jako příloha nebo základ pro salát. Rýže se dusí v troubě a můžete ji (v jiné nádobě) připravovat společně s masem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.