Jak uvařit špekové knedlíky k zelí nebo špenátu | recept
Špekové knedlíky | recept. V české kuchyni je tradiční přílohou knedlík. Knedlík nemusí být jen kynutý nebo bramborový, je mnoho variací – chlupaté knedlíky, karlovarské knedlíky, krupicové, strouhankové aj. Snadno a rychle uvaříte také špekové knedlíky. Jak na ně vám poradíme v našem článku. K jakému jídlu se je rozhodnete servírovat, záleží jen na vás a vaší chuti.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit karlovarský knedlík | recept
Karlovarský knedlík | recept. Typickou českou přílohou jsou knedlíky. Kuchařských předpisů na knedlíky je opravdu hodně, stačí si jen vybrat ten pravý…
Jak uvařit dýňové zelí | recept
Dýňové zelí | recept. Dušené zelí jako příloha neodmyslitelně patří k české kuchyni. Co když ale někdo nemůže, vzhledem k jeho nadýmavým účinkům, zelí…
Jak upéct rohlíčky z listového těsta s kysaným zelím recept
Jak upéct rohlíčky z listového těsta s kysaným zelím | recept. Náš dnešní recept je na rychlé a snadné občerstvení pro nečekanou návštěvu, nebo lehkou…
Jak uvařit těstoviny, aby i rozený Ital smekl klobouk | rady a tipy do kuchyně
„Těstoviny vložte do vroucí osolené vody, zamíchejte a vařte dle času uvedeného na obale“ – tak zní návod na sáčku s těstovinami. Celkem jasné a…
Jak uvařit těstoviny s ricottou a slaninou | recept
Těstoviny s ricottou a slaninou | recept. Tyto jednoduché těstoviny zvládne uvařit i úplný začátečník, a přesto se za ně nemusí stydět ani pokročilejš…