Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vařit z kyselého zelí

Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Zůstávají jen pozitiva: je bohaté na vitamin C, představuje vítaný zdroj vlákniny, je chutné a levné. Vybrali jsme několik osvědčených způsobů, jak kyselé zelí v kuchyni využívat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

ATItas48 (neověřeno) | Ne, 02/23/2014 - 20:09

Vynikající zelný salát : Pokrájené kysané zelí, nahrubo nastrouhaný menší celer, mrkev, pokrájený pórek, cibule, sůl, pepř a tatarka s feferony ( majonéza a špetka chilli ). Dobrou chuť !!!

Vladimír Tajovský (neověřeno) | Ne, 08/23/2015 - 12:46

Samé dobroty

milosek (neověřeno) | Čt, 04/21/2016 - 14:36

kys. zelí pokrájet do misky posolit ocukrovat a popetřit kapku octa olej a pokr. cibuli to vše podle oka a váší chuti vinikající salát ke všemu

milosek (neověřeno) | Čt, 04/21/2016 - 14:36

kys. zelí pokrájet do misky posolit ocukrovat a popetřit kapku octa olej a pokr. cibuli to vše podle oka a váší chuti vinikající salát ke všemu

Do kyselého zelí se ocet NEPŘIDÁVÁ! Ani sůl, i když ta snad někdy jo...

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.