Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept

Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept

Jak vymíchat jemnou pomazánku z taveného sýru, vajíček a tresčích jater | recept. Jemná chuť tresčích jater, podpořená stejně tak jemnými, natvrdo uvařenými vajíčky je úžasně harmonickým základem pomazánky prolnuté taveným sýrem i nezbytnou kapkou majonézy a v závěru výstižně dochucené česnekem s jarní cibulkou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Nadja (neověřeno) | So, 03/04/2023 - 14:36

Tresčí játra jsou dnes docela drahá pochoutka, proto, pokud si je dopřejeme, si je chceme vychutnat jen tak na plátku veky pomazané máslem.
Ze zbytku surovin lze vytvořit také chutnou pomazánku.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.