Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vyrobit domácí aquafabu | recept

11. Říjen 2018

Hledáte možnosti, jak v kuchyni nahradit vejce? Již jste vyzkoušeli aquafabu? Aquafaba je skvělou náhradou vaječných bílků, neboť z ní snadno ušleháte sníh, který je tolik využívaný zejména při pečení. Aquafaba najde uplatnění ve sladké i slané kuchyni, je výborná například při přípravě sněhových pusinek, piškotového těsta, muffinů, dortů, rostlinné majonézy, francouzských chlebů atd. Zajímá Vás, jak vyrobit domácí aquafabu? Podrobný postup, jak na výrobu domácí aquafaby naleznete v následujícím videonávodu z kanálu Live with Anny.

Co je potřeba

  • 200g cizrny (suché)
  • 1 litr vody
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.