Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vyrobit domácí aquafabu | recept

Hledáte možnosti, jak v kuchyni nahradit vejce? Již jste vyzkoušeli aquafabu? Aquafaba je skvělou náhradou vaječných bílků, neboť z ní snadno ušleháte sníh, který je tolik využívaný zejména při pečení. Aquafaba najde uplatnění ve sladké i slané kuchyni, je výborná například při přípravě sněhových pusinek, piškotového těsta, muffinů, dortů, rostlinné majonézy, francouzských chlebů atd. Zajímá Vás, jak vyrobit domácí aquafabu? Podrobný postup, jak na výrobu domácí aquafaby naleznete v následujícím videonávodu z kanálu Live with Anny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak usmažit kosmatice z akátových květů
Kosmatice jsou smažená květenství černého bezu nebo akátu v těstíčku. Známější je užití černého bezu, ale akát je nadýchanější, jemnější a nemá bezovo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.