Jak zužitkovat maso z pečené svatomartinské husy? Udělejte TOP burger
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit kuřecí balíčky ve slanině: jednoduchý, šťavnatý a efektní recept
Kuřecí maso ve slanině patří k receptům, které spojují jednoduchost s výjimečnou chutí. Slanina dodá šťavnatost, krásnou vůni i jemně křupavý povrch,…
Jak správně vyškvařit husí sádlo – tradiční poklad české kuchyně
Husí sádlo patří k nejcennějším tukům v české kuchyni. Má jemnou chuť, krásně voní a vydrží dlouho čerstvé. Používá se na mazání chleba, pečení brambo…
Jak na svatomartinská husí stehna s knedlíkem a zelím
Svatý Martin a husa k sobě patří už po staletí. Tradiční svatomartinské hody jsou symbolem konce podzimu, hojnosti a sdílení s rodinou. Celá husa ale…
Jak připravit nejlepší svatomartinskou husu a s čím ji podávat
Svatomartinská husa je tradiční specialita, která se podává 11. listopadu na svátek svatého Martina. Podle legendy husy rušily Martina při modlitbách,…
Maso s pečeným patizonem: Podzimní dobrota plná chuti
Patizon je často opomíjená, přesto velmi chutná a variabilní zelenina. Svým vzhledem připomíná létající talíř, ale v kuchyni dokáže doslova přistát ja…





