Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí malinovku | recept na sirup do vody

Jak udělat domácí malinovku | recept na sirup do vody

Domácí malinovka | recept na sirup do vody. Domácí ovocné sirupy připravujeme nejlépe z aromatických plodů – malin, jahod, ostružin, borůvek, rybízu nebo jejich kombinací. Sirupy můžeme připravit zastudena, čímž zachováme část vitaminů, nebo vařením. Sirupy připravované zastudena si zachovávají lepší barvu a vůni, ale jsou velmi náročné na kvalitu surovin a čistotu při výrobě. Kuchařský předpis na babiččinu malinovku je ale bezkonkurenční. Při dodržení postupu a použití prvotřídního ovoce tento nevařený sirup na domácí malinovku vydrží až rok, aniž by plesnivěl.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.