Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na domácí bezmasou paštiku | recept

01. Únor 2021

Rozhodli jste se omezit spotřebu masných výrobků a hledáte možnosti, jak je ve své stravě chutně nahradit? Co takhle vyzkoušet domácí bezmasou paštiku? Domácí bezmasá paštika je velmi snadná na přípravu a skládá se pouze ze zdravých surovin. Nechutná stejně jako masová paštika, její chuti se však dost přibližuje a je velmi chutná. Přesvědčte se sami. Podrobný postup, jak připravit domácí paštiku bez masa, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Live with Anny.

Co je potřeba

  • 300 g vařených červených fazolí
  • 80 g kešu ořechů (je potřeba je namočit alespoň na 2 hodiny předem)
  • 50 ml vody
  • přibližně lžička jemně mletého pepře
  • přibližně lžička sušeného česneku
  • přibližně lžička uzené papriky
  • přibližně půl lžičky kajenského pepře
  • sůl
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na zdravou koprovku | recept
Zdravá koprovka | recept. Tato koprová omáčka je bez jakékoliv mouky, jejím základem je pouze cuketa nebo patizon. Příprava koprovky je snadná, chuť j…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.