Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na domácí bezmasou paštiku | recept

24. Září 2018

Rozhodli jste se omezit spotřebu masných výrobků a hledáte možnosti, jak je ve své stravě chutně nahradit? Co takhle vyzkoušet domácí bezmasou paštiku? Domácí bezmasá paštika je velmi snadná na přípravu a skládá se pouze ze zdravých surovin. Nechutná stejně jako masová paštika, její chuti se však dost přibližuje a je velmi chutná. Přesvědčte se sami. Podrobný postup, jak připravit domácí paštiku bez masa, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Live with Anny.

Co je potřeba

  • 300 g vařených červených fazolí
  • 80 g kešu ořechů (je potřeba je namočit alespoň na 2 hodiny předem)
  • 50 ml vody
  • přibližně lžička jemně mletého pepře
  • přibližně lžička sušeného česneku
  • přibližně lžička uzené papriky
  • přibližně půl lžičky kajenského pepře
  • sůl
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak využít cottage cheese v kuchyni
Cottage cheese je druh čerstvého sýra vyráběného z kravského mléka, jenž je lehký, zdravý a snadno stravitelný. Dá se konzumovat jen tak samotný…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.