Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilované vepřové koleno s česnekem a pivní marinádou

Pečené vepřové koleno na grilu je perfektní volba pro slavnostní, „chlapsky laděný“ Den otců. Je to jídlo, které vypadá efektně, krásně voní, báječně chutná – a přitom se dá zvládnout doma, i bez profi udírny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

grilovaný bůček
Jak ugrilovat vepřový bůček?
Bůček je bezesporu skvělé jídlo, když víme, jak na něj. A to se pak "olizují" mladí i staří, ženy i muži. Stačí k němu pak podat pár skvělých delikate…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.