Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na jarní bylinkovou polévku | recept

28. Březen 2017

S příchodem jara začínají růst i bylinky. Využijte toho a připravte si velmi chutný a zdravý pokrm k obědu. Co takhle polévka z jarních bylinek? Využít můžete medvědí česnek, kopřivy, bršlici kozí nohu, řeřichu a mnohé další. Bylinková polévka je velmi rychle hotová a snadná na přípravu. Nechejte se inspirovat videoreceptem od paní Petry z kanálu Milujeme bylinky. TV.

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na domácí kopřivový med | recept
Kopřivový med | recept. Med smíchaný se šťávou z májových kopřiv je skvělý pro jarní detoxikaci, čistí krev, pomáhá při chudokrevnosti a posiluje imun…
Jak a proč využít goji při hubnutí
Goji, plod rostliny kustovnice čínské, řadíme mezi superpotraviny. Již po staletí využívají goji v čínské medicíně, protože podle čínské medicíny má g…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.