Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na kvásek

Jak na kvásek

Pečení chleba pomocí žitného kvasu je původní způsob pečení chleba. Díky kvašení má chléb daleko lepší nejen chuťové vlastnosti, ale také dochází k eliminaci antinutričních látek v obilí, což zlepšuje vstřebávání živin. Výsledné kváskové pečivo je daleko kvalitnější než běžné kupované, vydrží dlouho čerstvé a díky použití celozrnné mouky zasytí na dlouhou dobu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na kváskový chléb | návod
Jak na kváskový chléb | návod
Jak na kváskový chléb | návod. Pečení kváskového chleba není vůbec složité. Protože chléb potřebuje dlouho kynout, je potřeba si dobře naplánovat, kdy…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.